Kategorier
Sömn Squeee

Räknar dagarna

Foto: Monica Hansson (2011)

Godmorgon kamrater!

Idag var ju dessvärre ytterligare en sådan där dag då jag inte alls orkar gå upp på morgonen. Sorgligt men sant. Jag snoozade i femtio minuter istället. Jag skyller dock på att jag har vaknat till flertalet gånger under natten och att detta till och med är synbart ifall man inspekterar mina svullna ögonlock idag. Idiotnatt, helt enkelt.

Veckan rör sig stadigt mot sitt slut! Jag kan knappt bärga mig tills helgen – jag ser verkligen fram emot att vara av med lägenheten och ha hela den biten överstökad, och det skall bli jättetrevligt att luncha med mina fina gamla kollegor från Stream. Och att säga att jag ser fram emot lördagens danska äventyr är att underdriva ganska radikalt, haha. Det skall bli så djäkla mysigt att gå runt hand i hand med Martin på Tivoli och titta på tomtar och julgodis och karuseller och cabaret och jag vet inte vad. Meep! Kommer att ta med kameran så hoppas jag att jag har lite fina bilder att visa er sedan :) Om inte annat hamnar det säkert en bild eller två på instagram ;)

\o/

Hittade för övrigt en ny, söt låt i min iPod igår. Här är en spotifylänk till densamma :)

Ett svar på ”Räknar dagarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *