Mysarn ♥ Knipsarn = sant

Ikväll kommer Martin. Han skulle komma imorgon egentligen, men jag berättade för honom att jag känner mig väldigt nere (angående min insikt som postades igår, att jag förmodligen är mycket mer stressad av allt som pågår nu än jag själv insett tidigare) så han ändrade om i sitt schema och kommer redan ikväll. Älsk.

Vad som gör saken ännu bättre är att han sedan kommer att vara hos mig/tillsammans med mig fram till den 16/12 innan han åker hem igen! Inser ni vilken oerhört lång tid det är?! \o/ Det längsta vi har fått vara tillsammans hittills har varit fem nätter. Nu snackar vi 3,5 vecka! Underbart!

Så idag efter jobb har jag en tvättid och skall även se till att städa och göra fint hemma + laga mat tills han kommer. Det skall ju hinnas med, amirite? :)

Så. Resten av min vecka ser ut såhär:

  • Torsdag: Städa, packa, tvätta, laga mat efter jobb. Martin kommer efter 19:00 någongång.
  • Fredag: Åka upp till Helsingborg och avsluta affären med lägenheten, äta lunch med Marlene + bebis och Niklas.
  • Lördag: Åka till Köpenhamn på morgonen, mysa runt på Tivoli. Crazy Christmas Cabaret på kvällen, sedan en mysig natt på hotell.
  • Söndag: Strosa runt på Strøget och bara vara, sedan åka tillbaka till Malmö.

Nästa vecka blir ett kapitel för sig. Vi skall på konsert på tisdagen och på fredagen åker vi mot Filippinerna. Vi snackar alltså 15 timmar flyg (6 + 9 timmar) och en mellanlandning i Doha, Qatar där vi skall sitta i två timmar och stirra på väggarna, typ.

Men yay! Vi kommer att få sova tillsammans så många nätter i rad att jag inte ens kan räkna dem :D Underbara älskade!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: