Kategorier
Meta

Morgonstund har blod i mund (nästan)

Foto: Mia Schlyter (2011)

Efter en natt med lite tvivelaktig sömn så stod jag i badrummet för inte så länge sedan och tvättade blod ur min sprayflaska, så att jag skulle kunna spraya vatten i håret och göra en fläta av det. Ja, fejkblod alltså. Det jag hade över hela framsidan av min klänning i lördags :)

Hur som haver! Jag stod där och rensade bort blod ur flaskan och handfatet och hade skallen full av spännande saker jag ville skriva om på bloggen. Skitbra ju! För det mesta sitter jag ju bara och blubbar ur mig vad som flyter runt i skallen just DÅ vilket innebär att väldigt få av mina inlägg är PLANERADE och ännu färre ligger det faktiskt tid och tankeverksamhet bakom. Men ja. Eh. Här sitter jag nu och har INTE EN SUSNING vad det var för spännande saker jag hade i skallen där i badrummet. Great success.

Igår var jag i alla fall på Polishuset och beställde pass + ID-kort. Dessa är förhoppningsvis färdiga imorgon. Jag lämnade in mitt gamla pass för makulering eftersom jag fick ett nytt pga det gamla var trasigt – OM jag gick med på att det gamla makulerades. Jorå, jag skulle ju få ett nytt – helt gratis!  – och det gäller i ett år till (det gäller till datumet då det går ut, men mitt har utgångsdatum i November 2013) så det lät ju helbra. Och självklart låg det därför en avi på dörrmattan när jag kom hem igår kväll och det är antingen min giraffpyjamas eller min outfit till Electric Xmas och jag blir tokig. Jag hinner ju inte hämta ut något imorgon, jag skall med bussen till Göteborg och krama på min pojkvän, så… argh. Aja. Paket på måndag, alltså! Woop woop!

Idag skall det för övrigt planeras äventyr! Eller ja, en överraskningsgrej jag planerar för pojkvännen (och mig själv, men det är ju ingen överraskning för MIG precis) \o/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *