Lite ändringar som gjorts

Okej, jag gjorde det här i GIMP så den ser lagom fruktansvärd ut, får se ifall jag kan rätta till den i Photoshop hemma (dvs ”göra en ny”) och uppdatera detta inlägg med senare.

Jag tänkte mest bara visa lite av de nya saker som dykt upp på bloggen den senaste tiden :)

Till exempel så kan ni, som ni förhoppningsvis har sett, stjärnmärka de poster ni gillade. Det är en skala på 1-5 och de poster som får högst medelbetyg hamnar sedan i vänstra menyn – på så sätt kan andra läsare snabbt hitta vad som är extra kul eller bra att läsa (och det skaver fan i jantenerven att ens skriva den meningen, eep). Hrm. Ja. Om ni vill, alltså. Det underlättar ju också för mig att se vad ni tycker är bra och inte :)

Jag har även skapat en fansida på Facebook (som jag nu tjatat om i typ femhundra inlägg känns det som) som ni kommer åt genom boxen i högra panelen.

Och de fem personer som kommenterar mest per månad hamnar i en fin lista, vilket kanske/förhoppningsvis genererar lite trafik i er riktning :) Så glöm inte att lämna er bloggadress/hemsida när ni kommenterar!

Eh. Det var det :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: