Karusellen på bilden har inget med mina ben att göra

Vi skall inte tala om mina lår och hur de mår idag, efter att först ha joggat i tisdags och sedan ha spelat innebandy igår. Oj oj.

Men gissa om det var kul att få spela innebandy efter x veckors ofrivilligt uppehåll? Helt plötsligt var vi nio som skulle vara med och trots att vi fick spela 4 vs 5 (med 3 man på planen och jag hamnade hela tiden på 4-mannalaget morr morr) så var det djäkligt roligt :D  OCH jag lyckades undvika att ramla omkull! Woop woop! Däremot fick jag random kollega i ryggen vid ett tillfälle och det var en ganska rejäl smäll så jag fick gå av en stund tills världen slutade snurra, haha ^_^

För övrigt så önskar jag att jag fick behålla den kroppen jag har varje morgon hela dagarna. Men släpa omkring på lik är ju kanske inte så kosher När jag vaknar så är jag väldigt smal. Magen är platt och glad och kroppen ser väldigt bra ut (i mina ögon i alla fall). Men så fort jag kommer igång med dagens stress och i synnerhet så fort jag ÄTER så svullnar jag upp direkt. Meh!

Vad vill jag ha ut av min kropp? Jag vill ha plattare mage, rundare höfter, större rumpa. Typ så. Men ja, så länge kroppen är hälsosam och mår bra så är väl det i sig ett vettigt mål :)

Keep on running…

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: