Hjärnbrist

Så sjukt trött i skallen just nu. Slåss med data som bara bråkar med mig, och jag vill mest av allt bara gå hem och sova. Kommer att skippa tvättiden jag har idag och boka typ måndagkväll istället – jag orkar verkligen inte idag. Kommer att lägga fokus och kraft på att få städat hemma istället, jag vill så gärna att det skall se fint ut när Martin kommer. Plus att då kan jag koncentrera mig på att bara kramas och mysa istället för att stressa över att det just nu ligger en massa saker utspritt.

Är även djävligt sugen på glögg, men det har jag en halv flaska hemma så det kan åtgärdas så fort jag kommer hem.

Skulle inte tro att det dyker upp något mer än dagens inlägg i bloggutmaningen här vidare under dagen – jag är tråkig idag men har hjärnan full av SSL-data och jag vet inte vad. Hepp!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: