Kategorier
Meta

Gårdagens konsertlook

Lite bilder på mig från igår. Den mittersta övre är tagen efter att vi kommit hem, så jag är sjukt trött på den.

Jag har på mig en lite för stor halternecktopp i lack som jag köpte av någon random brud på Helgon.net för hundra år sedan, och en plisserad kjol i lack som jag köpte på Gina Tricot i somras. Såg ut som en klänning när man hade dem ihop :)

Orkade inte ha några flashiga skor till så det blev mina vanliga vinterstövlar bara. Skitsamma, inte så att någon såg mina fötter ändå liksom. Och jag fick ju ont som det var så det hade ju bara blivit värre om jag hade haft hiheels… även om det hade varit grymt djävla snyggt :3

Helt klart en bra outfit som jag gärna använder igen – om än inte till konsert kanske. Det var SJUKT VARMT att vara helt klädd i lack när man står inträngd bland tre miljarder svettiga, håriga hårdrockare. Jag stack för övrigt ut lite, haha. Alla andra såg ut som klassiska hårdrockare, jag var nog snarare en goth/synth-hybrid som såg ut att ha gått lite fel. Skit i det, jag ville se ut så! Ha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *