Gårdagens konsert!

Vissa morgnar vill man verkligen inte gå upp. Dels hade jag en väldigt fascinerande dröm (som jag självfallet redan har glömt bort) och dels så är jag så helvetiskt djäkla trött att jag ser i syne kors, typ.

Konserten igår var awesome! Vi lyckades av misstag missa förbanded, vilket var sjukt bra för vi var inte det minsta intresserade av att se dem :D Vi satt hemma på soffan och drack rödvin och såg på the IT Crowd istället. Sedan gick vi bort till KB och kom in typ fem minuter innan Raubtier gick upp på scenen. Hur bra timing?? :D

Vi sprang på och fick hälsa på Paret Hårdrock också .\,,/

Raubtier var djävligt roliga att se. Jag blev förvånad över att de bara var tre i bandet, det är ändå lite ovanligt. Sångaren spelade gitarr, sedan hade de en basist och en trummis (och en osynlig keyboardspelare..?) Bra röj i publiken också! \o/

De spelade i ungefär 45 minuter inklusive extranummer. Vi stod bra till, som ni kan se på bilderna.

Sedan tog det ungefär 45 minuter innan Sabaton ÄNTLIGEN gick upp. Gudars skymning, varför stå och dryga ut det bakom scenen när allt de facto är färdigställt och det bara är för dem att gå upp?? Publiken blev sjukt rastlös, jag hade ont i knän och fötter och började tröttna på att stå och vänta bland en massa svettiga hårdrockare, i synnerhet med tanke på att snubben framför hela tiden råkade köra sin armbåge i mitt bröst orkaaaa.

Vi tog kort på oss själva i väntan:

Jaja, efter att de spelat HELA Final Countdown på stereon (varvid hela publiken sjöng med) så gick de fan ÄNTLIGEN ut på scenen och röjde loss. Heja heja! Carolus Rex liksom :)

Mina ben hade dock givit upp nästan helt och hållet vid det här laget, så efter ungefär en halvtimme så gick vi bakåt i folkhavet, drack varsin halvliter vatten och sedan bestämde vi oss för att gå hem, trots att det inte var slut än. Det var ändå bra att vi gick när vi gick, jag haltade hela vägen hem och satt sedan på soffan med ondskapta fötter i en timme. Aj aj :(

Vi kikade på sista avsnittet av RuPaul’s All Stars Drag Race och jag blev nöjd med vinnaren. I retrospekt kändes dock hela domarbeslutet väldigt genomhastat, i vanliga fall lägger Ru lite längre tid och tal på det hela innan vinnaren är utsedd, men nu var det bara pang på DU VANN. Men ja. Ni vet ju, jag ville ju ha 10 vinnare liksom. Tur att det inte är jag som är domare :D

Slänger upp lite bilder på gårdagens konsertoutfit sedan. Jag var helt klädd i lack, det var inte jättesvalt ;D

 

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: