Kategorier
Meta Tankar

Från ett *squeee* till ett annat!

Nightmare before Xmas:

Det är 48 dagar kvar till julafton. Jag TROR att jag vet vad jag skall ge Martin och vad jag skall ge Zzucken – utöver det så är jag helt oviss. Det kanske är dumt att redan nu börja hetsa upp sig över julklappar, men min förestående framtid ser ut såhär just nu:

 • Denna helg – Martins mor har fyllt år, skall därför till Göteborg och fira henne.
 • Nästa helg – Flyttstäda lägenheten så att den kan säljas med gott samvete.
 • Helgen därefter – Lägenheten är såld. Eftersom mamma kommer på besök på måndagen, vi skall på konsert (Sabaton+Raubtier) på tisdagen och vi åker mot Filippinerna på fredagen så är vi förmodligen helt döda i samband med detta. För att inte tala om hur flippat matt jag kommer att bli av lättnad när lägenhetsfan ÄNTLIGEN är borta från mina problem.
 • Helgen därefter igen: Som sagt, på ett flyg mot Filippinerna (första helgen i December)
 • Andra helgen i December: Fortfarande på Filippinerna.
 • Trejde helgen i December: Electric Xmas. Och vi kom just hem från Filippinerna, vad begär ni från mig?!
 • Fjärde helgen: Yo bitch, det är Julafton på måndag. Du är körd!
Lyckligtvis så har jag vardagar att försöka planera och få saker gjort på. Följande personer skall jag köpa julklappar till: 
 • Pappa och Prescilla (vill göra detta innan Filippinerna så att de kan få present när vi kommer ner)
 • Mamma 
 • Nille (mammas pojkvän)
 • Fredrik och Frida
 • Zzucken
 • Franzi (Zzuckens flickvän)
 •  ♥ Martin ♥
 • Mommo
 • Martins mor
Har jag glömt någon nu? Eep. Det har jag säkert. Det är för att jag hatar er! DET LÖSER SIG.
Men ja. Julklappar. PLANERING AHEAD.

Ett svar på ”Från ett *squeee* till ett annat!

sv: Mja, den var också cool fast det skulle ha varit mer tentakler och grejer på den. Liksom mer lattjo :)

p.S Gotta love your outfit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *