Fem fredagsfavoriter

Tar denna en dag tidigt; Jag är osäker på hurpass jag kommer att hinna blogga något under morgondagen.

  1. Fylle-Calle förklarar Regalskeppet Vasa. Jag har väl inte så mycket till övers för Schulmanklanen, men detta är riktigt kul :) Snyggt synkat med skådespelare också :)
  2. Lasse Holm passar på att glutta på bröst i den här musikvideon. ”Jag får aldrig nog!” sjunger han passande nog samtidigt. Bra där :) Sedan börjar de kasta ost och mjöl på folk, vilket känns lite taskigt.
  3. De här skedarna av polkagris – finfint att ha på julbordet :D
  4. Att Chad Michaels vann RuPaul’s All Stars Drag Race :3 (vit text för att förhindra spoiler – dubbelklicka om ni vill se :))
  5. En hjärtskärande blogg, skriven av en cancersjuk mamma som ett pågående brev till hennes tvååriga dotter. Blir helt förstörd i hjärtat av det här, men det är vackert och det är skört och det gör ont.

 

Nästa vecka blir det ingen fredagsfemma. Då sitter vi på Filippinerna och njuter av de sista dagarna tillsammans med min far och hans fru innan det är dags att fara hem. Kanske klappar jag nykläckta hundvalpar då. Kanske badar jag, eller så sitter ligger jag i skuggan med huvudet på Martins mage och myser. Bra shit.

Tidigare fredagsfemmor kan ni hitta här.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: