Kategorier
Gnäll Jobb Meta Modell

Ett litet, vrålande stressmonster bor i min mage

Foto: Mia Schlyter

Idag är det halvdag på jobb! Wooo. Så jag slutar halv tolv, möter Martin på stan för lunch + Systembolaget + hämta nya glasögonen hos optikern + hitta någonstans att köpa pumpor. Sedan hem och dööööö eller nej städa menar jag såklart. Och bygga gravstenar, sätta ihop en vimpelgirland och försöka hinna med att äta lite kvällsmat också. MEN DET BLIR BRA DET HÄR SKALL NI SE.

I vanlig ordning blir det inget bloggat under helgen, så på måndag skall jag se ifall jag inte har lite kul halloweenfestbilder att dela med mig av :) Har jag tur så blir allt lika bra som jag hoppas på, och jag tror att vi kan få en riktigt trevlig fest ifall folk bara typ …dyker upp. Min gamla vanliga oro är tillbaka; ingen kommer att komma och om de kommer så kommer de att ha jättetråkigt och HATA mig.

Same old, same old. Ja, och förresten sov jag typ inget inatt. Först tog det evigheter innan jag somnade och sedan vaknade jag till typ hela tiden. Jag har varit mer vaken än asleep, alltså. Tog en timmes sovmorgon imorse (needed!) och började därför en halvtimme senare än beräknat idag. DET ÄR OKEJ. Jag fick sova lite. Och drömma en massa obehagliga saker om män i uniform. Hrm :(

Öh, edit: Jag är INTE gravid (ang. titeln)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *