En bra morgon :)

Här sitter jag och lyssnar på ”Hot Couture” av Manila Luzon och trivs med en hittills trevlig fredagmorgon. Eller ja, jag råkade välta min cykel förut så att cykelkorgen fick en Ny Spännande Form™ men bortsett från det så var det ju helt galet fint att vakna till, krypa tätt intill och snooza en stund med den man älskar ♥ Och så kommer jag att få ha det i ett par veckor nu! \o/

Klockan tio åker jag upp till Helsingborg för att skriva kontrakt, överlämna nycklarna till lägenheten samt få väldigt mycket pengar in på kontot. Efter det skall jag och Martin luncha och sedan är det tillbaka till jobb för att avsluta arbetsdagen i vanlig ordning. Och imorgon åker vi till Köpenhamn! Kommer att bli så djäkla mysigt! Och så får jag ju inviga min fina vinterprinsesskappa ^_^ Skall se ifall jag kan få fatt på mössa + vantar som matchar det oskyldigt prinsessblåa, eller om det blir svart jag får köra på tillsvidare. H&M borde ju rent logiskt ha någon form av vita vantar..? (de har haft det tidigare, så de borde ju faktiskt inte ha slutat sälja det nu när det typ är vinter amirite?)

Ohwell. Nu skall jag komma igång med arbetsdagen! Pusipus!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: