Kategorier
Film Gnäll

Mördarclownlooken och yttre rymden-gnäll

Jo hej. Jag är 28 jag lovar. Jag ser bara ut som 17. Hahahahaa. Eh.

Och alltså, vad är dealen med Star Wars och Disney? BLIR JU LEDSEN HÄR. Jag är av fast övertygelse att det bara finns tre Star Wars filmer. De kallas IV, V och VI. INGET ANNAT. (på samma sätt som att det bara gjordes EN Matrix-film. Joho då, det är visst sant! Fuck you!)

Och så skall nu alltså Disney in och fortsätta förstöra? Vadfaen. JAG TROR INTE PÅ ATT DETTA BLIR BRA hörni. Jag har mer än gärna fel här, men initiellt så känns det här bara riktigt djävla sugigt. Låt mig gissa, mer film som bara är skapad för att det är så *coolt* i 3D? Utan vettig story för att det är så mycket roligare att slänga in SPESHUL EFFEX istället?

DETTA ÄR LIKA KASST SOM ATT MICHAEL BAY SKALL GÖRA FÖRSTÖRA  TURTLES JU.

 

Mvh,
Glad tjej -95

Ett svar på ”Mördarclownlooken och yttre rymden-gnäll

Jag känner mest att, vilken story ska de berätta i de nya filmerna? Vad finns kvar att säga utan att uppfinna helt nya karaktärer? För vill vi verkligen se nya karaktärer? Klart vi inte vill!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *