Kategorier
Nörderier

Men det här med rollspel då

Halloween 2010

Hepp. Här sitter jag med mina tio spänn på kontot och funderar på hur jag skall klara mig fram till ikväll innan jag kan äta, haha. Men det löser sig! Jag har ju om inte annat en halv chokladkaka i väskan också. Det ni!

Idag är det en arbetsdag som alla andra. Dock skall jag inom Previa en sväng i eftermiddag, möte nummer två angående stresshantering står på agendan. Det blir inget rollspel ikväll heller, spelledaren var tydligen tvungen att plugga så ja. Jag får klara mig en vecka till då. Sedan vet jag inte när vi kommer att ha vårt jätteuppehåll heller – Ola och Marlene får ju barn typ när som helst nu och då försvinner ju han ett par månader innan det återgår till det vanliga igen.

Funderar på om det kanske är värt att hitta en ny spelgrupp här nere i Malmö så att det faktiskt blir lite mer konsekvent spelande. Eller sätta ihop en grupp själv, haha. Jag har ju faktiskt en massa böcker och stuff som jag köpte för att jag tänkte spelleda en gång i tiden. Baserat på D&D 3.5-systemet och det gillar väl alla? ^_^ Lite steampunk med goblins och så vidare. Hepp!

Men ja. Vi får se. Vi skall ju få in lite nytt blod i CoC-gruppen nu och det kanske innebär att vi kan spela utan Ola ett tag. Problemet just nu är ju att vi bara är tre spelare i gruppen, och då blir det ju såklart kaos om en spelare faller bort. Jag får fundera lite hur jag tänker göra. Det känns bara lite lagom segt att pendla upp till Hbg två gånger i månaden för att spela ifall jag faktiskt kan fixa det här på hemmaplan. Mrrrf.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *