Every day is Halloween

Och helt plötsligt var det väldigt mörkt på morgnarna. Och ganska varmt, för den delen. Var det inte tvärt om nyss? Typ… ljusa men djävligt kalla morgnar med frostbitet gräs och vit andedräkt men sådana där väldigt vackra orange-rosa soluppgångar som syntes över hela himlen? Mycket händer tydligen när man är i skogen ett par dagar. Det var nog riktig djäkla tur att vi inte hittade Nekronomikon i en öde stuga där ute…

Oktober drar mot sitt slut och snart är det ju tydligen lön igen. Jag hittade en massa fina lyktor och ljusstakar på en amerikansk inredningssida och de säljs just nu ut lite billigare så funtade på om man inte skulle ta och beställa hem lite kanske..? Jag är ju av det där slaget som tycker att det är superfint att ha lyktor i form av döskallar och jack o’ lanterns året runt. Jag tycker ändå att inredningen i min lägenhet säger en del om hur jag är som person :) Det är fullt av böcker, seriealbum, filmer och en hel del saker med döskallemönster. Zombie style!

Sov väl inte sådär jättebra i nättras om jag skall vara ärlig. Låg mest och vred på mig men trivdes ändå väldigt fint med att ha Martin hos mig. Nom nom sötnos ♥ Det blir dock lite dagsförvirring när man är van vid att han kommer till mig på fredagar och han dyker upp en dag tidigare – i synnerhet med tanke på att jag hade måndag i mitt huvud igår och är övertygad om att jag skall spela bandy imorgon. Eh. Skogen, igen. It fucks people up! o_O

Krabbfighten i min dator har Martin för övrigt åtgärdat. Det visade sig att det var varken Benny Krabba eller Gusten Krabba som var gisslet – det var tydligen en fläkt som flippat. Hepp. Får se vad det blir av det hela – jag är just nu mest sugen på att bara kasta ut hela spektaklet och skaffa en ny dator. Funderade på att installera linux på den bara för att slippa Windows, men då blir det ju meckigt att köra saker som Photoshop och Illustrator. Ja, windowsemulator, men det skulle tydligen bli väldigt segt..?

Dagens look är ju för övrigt inte alls häxoutfiten jag har däruppe. Jag har en grå/svart-randig tröja med sjömanskrage, svart midjehög vippkjol och grå/svart-randiga overknees. Det är ju ändå fredag. Ahoy!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: