Det här med att skada sig lite

Foto: Mia Schlyter (2011)

Det gick inte så värst jättebra för mig på innebandyträningen igår. Jag for i golvet två gånger och skadade mig en del. Första gången krockade jag med en kollega och lyckades vrida upp min högerarm bakom ryggen och landa rakt på handflatan/handleden, samtidigt som jag slog i ländryggen och fick en smäll i ansiktet. Det svärrade i vänstra sidan av käken ett ganska bra tag, och jag fick ta på handledsskydden jag lyckligtvis hade i väskan för att klara av att greppa bandyklubban med högerhanden. Men jag är ju inte den som är den, så jag var strax ute på banan igen och röjde runt. Det dröjde väl inte mer än typ en halvtimme till innan jag gjorde vurpa nummer två och slog en volt över huvudet på en annan kollega och landade såpass illa på vänsterknät att jag fick något som kändes som en bula och knät svullnade upp till nästan dubbel storlek. Jag gick av planen och höll mig av tills det var färdigspelat, hade för ont för att kunna stödja klokt på knät. Ringde Martin för att informera honom att jag skulle bli lite sen hem iochmed att jag inte kunde cykla med knät i den situationen, och han erbjöd sig att komma med bilen och hämta mig. Gulle ♥

Lade ispåse på knäet och tog på Martins inrådan ett par anti-inflammatoriska tabletter när jag kom hem. Idag är knät i normal storlek och det gör inte alls lika ont som jag hade misstänkt. Jag haltar knappt när jag går, så det verkar som att Doktor Martin lyckades laga mitt knä där igår. Great success! Högra handen/handleden GÖR ont när jag aktiverar ”fel” muskler i den, men ja. Jag får ta det försiktigt idag och hoppas att det här inte känns alls på måndag när jag skall ut i skogen.

Sover ensam ikväll eftersom Martin just åkte hem, och imorgon efter jobb åker jag och Zzucken upp till Göteborg tillsammans. På lördag blir det familjemiddag! Alla tre syskon + mamma skall äta middag med våra respektive. Så mysigt \o/ Det är så länge sedan jag, Fredrik och Ricard träffades alla tre, så det ser jag verkligen fram emot! Tidigare på dagen skall jag och Martin hem till hans moster som fyller/har fyllt år och fira henne, vilket också skall bli väldigt trevligt :)

Idag skall jag packa samt spendera mina sista matpengar på ett par vantar jag behöver ha ute i skogen. Hejdå pengar, hejdå mat, hej och välkommen stressmagen. Hurra.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: