75% av bilderna är på MIG, för den delen

(bild från i våras)

Över hela Facebook och Twitter så tjatas det om snö. Själv var jag ute och gick i Malmö en sväng igår efter att jag hade fikat med Sara (vilket för övrigt var jättemysigt, vi får göra det oftare ♥)  men trots detta såg jag inte en snöflinga. Däremot var det ju sjukt djävla kallt, så ja. Trist bara att missa något som alla andra är uppspelta/upprörda över :P

MEN DET ÄR FÖR TIDIGT FÖR SNÖ. Det har inte ens varit Halloween än – låt mig ha min spooky högtid så kör vi julmyset sedan, det är helt okej :) Julen är ju min nästa favorithögtid liksom. Massa god mat, mysa med familj och vänner, få ge bort saker. Mrrr :3

Ikväll kommer Martin (yay! <3), imorgon skall vi shoppa till Halloween samt gå på zombieteater med min bror och hans flickvän och på söndag funderade vi på att åka till Danmark en sväng. Vi skall även köpa biljetter till eX samt biljetter till Sabaton/Raubtier-konserten. Det är något random tredje band som skall spela också men de har jag aldrig hört talas om så stort careface på dem. Såhär: (-_-) << Care.

Annars är det en vanlig fredag. Vi skall som sagt var äta KÖTT till lunchen och förhoppningsvis även få gratisböcker, wooo. Planen är även att jag och Kriss skall köra C25k idag – det blir alltså, eh, w2r3 :D (det går alltså inte riktigt så fort framåt för mig med det där som jag hade hoppats…) Jag har alltså på 8 veckor sprungit …hrm… 5 gånger. BRA JOBBAT PUCKO.

För övrigt så klagar min mobiltelefon på att jag har för mycket i den. VAD DÅ JAG HAR JU BARA 4600 BILDER! Kejråå, jag får väl rensa lite. Mutter mutter.

Typ så.

En kommentar till “75% av bilderna är på MIG, för den delen

  1. Ja vad är det här liksom? Kunde ju tro att man bor i Norrland! Södra Sverige ska INTE ha snö i oktober. Det är fel. Och kallt. Och obehagligt. Snön kan vänta till December tycker jag, för en vit jul är mysig.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: