Smärta

Foto: Monica Hansson (2011)

Drömde något jättekonstigt i nättras också. Minns dock inte längre vad det var. Bara att det var konstigt. Jag var i alla fall mer okej med nattens konstigheter än det jag drömde igår natt, det var bara hemskt.

Fredagen inleds med mensvärk som ej är av denna värld (JAG ORKAR INTE) och kommer att avslutas i famnen hos Martin. Jag kan ju glatt erkänna att jag ser mer fram emot slutet av denna dag ;)

Jag kommer att försöka få upp del tre av resonemanget/tankarna i Barns prestigejakt idag. Jag har mer att säga! :) Men just nu skall jag göra mig en kopp te och försöka att inte fokusera för mycket på OMG SMÄRTAN I RYGGEN typ. Gårdagens magvärk verkar ha försvunnit i alla fall. Eller ja, det är kvar liiite av den, men inte i närheten av gårdagens OMG SMÄRTA. Alltid något. Jag hade fan gråtit idag ifall jag hade haft mensvärk + magvärk faktiskt. Ba’ så ni vet!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: