Pink, fluffy and squeee!

Foto: Monica Hansson (2012)
Kolla hennes DeviantArt-galleri här.

Lite lugnare nu. Hungrig, frustrerad, men mer åt uppgiven-hållet än aggressiv-hållet. Skall strax gå ut och springa av mig lite ilska också, och sedan har jag ett par timmar kvar innan jag går från jobb (slutar lite tidigare idag iochmed besök från min mor) och då skall jag käka biff med bacon till lunch.

Vi kommer att lösa det med en ny cykel idag. Jag får helt enkelt bli superparanoid vad gäller cykeltjuvar och ha cykeln i lägenheten eller i källaren i fortsättningen. Under arbetstid får den stå på kontoret. Jag orkar verkligen inte bli av med en femte cykel, det är liksom inte gångbart för fem öre.

Ikväll kommer Martin (squeee!) och vi skall försöka få plats att äta på TGIF. De har en drink med sockervadd i (”Pink Punk Cosmo”) och jag är ärligt talat nyfiken på vad det kan vara för spännande. Den är ROSA och FLUFFIG och förmodligen lite SQUEEE också. Kanske. Kanske är en bra avlsutning på dagen istället för att sitta och sura över cykelförlusten? :P

Aja. Dagen blir bättre för varje timme som går.

4 kommentarer till “Pink, fluffy and squeee!

  1. Det var en jävligt fin bild… På tal om cyklarna så är det förrådet eller lägenheten direkt, snor någon min cykel snor man någon annans är inte särskillt håpllbart heller =)

    • Tack så mycket ^_^
      Jo, den får förvaras på kontoret/källarförrådet nu, tänker inte bli av med en femte cykel om det går att undvika.

  2. Men GUD så fin denna bilden var. Synd man inte ser ditt ansikte dock. Annars var det väldigt fina färger. Vad är det för kamera ni tagit bilderna med?? och objektiv?? Kram Bella

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: