Kategorier
2012-08

”Zombie walks” är för mesar, jag skall köra på ”Zombie runs”!

Jag laddade hem en app igår som skall hjälpa mig komma igång med att träna. Är, tro det eller ej, faktiskt pepp på att börja springa! Dock har jag ingen större möjlighet att genomföra detta förrän efter flytten och jag oroar mig att peppen skall släppa. Skit. Alla träningskläder är nedpackade – jag har visserligen substitut för det mesta men tänker fan inte springa utan en klok sport-BH på mig så mja. Fan. Det går i alla fall ut på att man coachas fram från att vara soffliggare till att slutligen kunna springa fem kilometer utan att stanna. Fick tips av Kriss om det och det verkar faktiskt bra. Det är fan slut på att vara Lord Knubbdäck och stillasittande hela dagarna nu.

Vet ni vad som faktiskt är ganska awesome? Sedan jag började på Procera för två månader sedan har jag knappt rört min dator hemma – jag sätter mig och läser när jag kommer hem från jobb (och går till sängs tidigt) istället för att slösurfa eller sitta fast i datorspel. Det känns riktigt bra! Det är lite därför jag känner att jag faktiskt har tid och möjlighet att börja träna istället.

Funderar på att eftersom det är tre tillfällen per vecka man skall springa utnyttja den tiden för att då följa appen och börja springa – vi har ju viss möjlighet att träna på arbetstid. 1+1 och så vidare, liksom. MEN SPORT-BH DÅ? Ugh. Får väl gå bort och köpa en på lunchen eller något… Hm… I will look into this.

Okej, kollar lite på Stadium. Moget att största kupan för 70 är C? ARGH! Skall jag vara tvungen att skriva YTTERLIGARE ett surt inlägg om att det inte finns kläder som passar mig? Fanskap.

Sport-BH. Egenskap: Damstorlekar. The what now?

Aja. VI LÖSER DET. Har ingen jättekoll på var mitt bankkort ligger just nu heller så kan inte handla något idag ÄNDÅ.

Är även sugen på Zombie Run-appen. Ni vet, den där där man måste springa för att komma undan alla zombies som jagar en. Jag är bara orolig att jag skulle stanna och vänta in dem. ”Jag är en av er!” ;)

_______________________
Edit: Jag beställde just byxor + sport-BH på Stadium, betalar faktura och får hämta i butik så fort de har plockat fram saker åt mig. Det ni. Då kanske jag kan få tummen ur och börja röra på mig nu också :P

5 svar på ””Zombie walks” är för mesar, jag skall köra på ”Zombie runs”!

Tack båda två för era tips! Jag skall kolla på det :) Köpte något randomstuff på Stadium tillsvidare, men det skadar knappast att ha fler bh:ar så att man kan röra sig lite oftare :)

Svara

Den heter ”Get Running” verkar det som. Den skall ta en stegvis från att vara soffhängare till att kunna springa fem kilometer :) Det verkar som att jag inte kan komma igång innan jag har flyttat men jag kommer nog att recensera den sedan :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *