Ni kanske undrar hur det gick igår?

Men ja. Vi hade ju mäklaren hos oss igår kväll. Storstädad lägenhet, mycket att göra innan han kom dit. Trött som sjutton, många tidiga morgnar och för lite sömn den här veckan. Men dit kom han, med sjögrönblåa ögon (Stilla Havs-blå) och tog sig en titt. Sedan skrev vi kontrakt och gick med på utgångspriset han ville sätta. Vi är ju inte lika blåögda och naiva nu som vi var för 1,5 år sedan när vi sist försökte sälja. Kan vi få utgångsbud eller mer blir vi jättenöjda. BLI AV MED SKITEN. Ni vet. Trött på läget, och så vidare.

Men jag fick väl i alla fall känslan att det skulle gå att få det sålt, liksom. Så nu kan vi bara hålla tummarna tills huden spricker, samt packa och hålla städat. Får ju besök i helgen men skall försöka se ifall man inte kan lyckas packa undan mer. Eller kanske allt, allt det där som inte behövs på daglig basis utan som gör sig lika väl i en kartong i förrådet som det gör nerstoppat i en byrålåda i sovrummet.

Så ja. Jag är hoppfull, förväntansfull och pepp, men samtidigt försöker jag vara nykter, realistisk och cynisk. För att inte bli besviken, liksom. Det går sådär ;)

Jag har inte hört något angående tvåan jag vill andrahandshyra än. I’ll keep you updated ifall jag hör något.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: