Kategorier
2012-08

Kluven mellan att trivas här och att vilja vara någon annanstans

En bild från förra året

Jag kan ju inte låta bli att känna ett oerhört avund mot alla som är i Visby just nu. Medeltidsvecka och det sliter och drar i mig att jag vill dit. Finaste veckan på året, sista veckan på sommaren och bästa veckan som finns. Dricka mjöd, dansa till säckpipor och hänga med kära vänner på en filt på strandpromenaden. Istället sitter jag här och jobbar (vilket inte är fy skam det heller, bör tilläggas!) och drömmar mig bort mot en värld där stiliga knektar och odrägliga pirater är vardagsmat. Mrrghl.

MEN jag får idag reda på ifall jag får lägenheten eller ej! Det enda som står emellan mig och en flytt till Malmö om tre veckor är huruvida hon som skall hyra ut lägenheten till mig kommer in på sin utbildning eller ej, och hon räknar med att komma in. Hur awesome? Att slippa pendla är ju rena drömmen! Jag kommer att ha oerhört tight med pengar tills lägenheten i Helsingborg är såld, men efter dess så kan jag ju leva loppan fullt ut :) Det är ju helt enkelt så simpelt att jag får undvika att äta jättedyrt, så klarar jag det utan större problem. Har jag klarat mig på Streamlön i tre och ett halvt år skall jag nog klara mig på en liknande summa i ett halvår nu, om det krävs ;)

Helgen har varit ruggigt bra. Nimis, kött, zoo (KYCKLINGBEBISAR OMG), film och massa mys. I liek ^^ Jag har, och jag skojar inte, tagit ungefär 1600 bilder denna helg. Ni kan ju tro att jag har att gå igenom? Men eftersom mäklaren skall komma och fotografera på onsdag eller torsdag och jag väldigt gärna vill få spela rollspel imorgon (pretty please?) så får bildredigering vänta lite – det skall toppstädas och packas och ordnas hemma. Har 12 kartonger att packa ner resten av mitt liv i, men det skall räcka gott och väl – jag tror till och med att jag kan använda kartonger till mina kläder! :) Får jag positivt besked angående lägenheten idag så kommer packningen att ske på allvar – då får jag välja ut kläder så att jag klarar mig i tre veckor och resten packas ner dirrmode. Hela garderoben kan ju i stort sett packas, så får jag överleva på det jag har i byrån… Typ. Det löser sig. SPÄNNANDE!

Så ja. Jag har väl äventyr för mig trots att jag inte är på Medeltidsveckan, men gah. Jag skulle ljuga om jag påstod att jag är okej med att inte vara där ;) Nästa år däremot, då djävlar! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *