Femåringen i mig skriker i vanmakt

Eh, bild icke-relaterad till inlägg. 

Fixar saker. För fullt. Jag har fixat hemförsäkring och adressändring. Världens bästa Martin hjälper till, han hyr släp och fixade elavtal åt mig. Hur skulle jag orka med allt detta utan hans hjälp? Fina ♥

Efter ett möte med en sjukgymnast (tror jag) på jobbet idag så kommer jag att bli inbokad på fem tillfällen för stresshantering. Tror att det kan hjälpa mig – jag är trots allt fortfarande väldigt stressad över typ …allt. MYCKET kommer ju att lösas iochmed att jag flyttar nu om tre veckor, men vissa saker behöver man kanske lite hjälp med.

Samtidigt så känner man sig ju nästan svag när man måste ha hjälp av andra, både vad gäller flytten och stresshanteringen. Varför klarar jag inte detta själv? Alla andra kan ju själva. Jag vet inte jag…

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: