Kategorier
2012-08

Blipp-blopp och tågstopp

Som att tågresan till och från jobb inte var dryg nog som det är så stannade tåget igår i Ramlösa efter att först ha stått still i tjugo minuter mellan Rydebäck och Ramlösa och sedan tio minuter vid Ramlösa station, och det informerades att tåget inte kunde gå längre. Tydligen spårfel inne på Knutpunkten… Folk hetsade av tåget som att det brann någonstans och folk var på väg att mosa varandra i deras futila försök att få plats på eventuella ersättningsbussar – som självfallet inte dykt upp än. Jag beslutade mig redan inne på tåget att jag skulle gå hem, det är trots allt inte en särskilt lång promenad mellan Ramlösa och vårt hem, så jag hade inte lika bråttom upp för trappan. Tur det, jag blev påsprungen av en särdeles storvuxen man och höll på att ramla baklänges ner för trappen. Jag hoppas att han hade bråttom ner till tåget jag just lämnat och att hans dag förstördes. Gubbdjävel.

Hemma är det …inte klart. Mäklaren kommer imorgon och vi har fortfarande större delen av lägenheten kvar att fixa. Jag vill mest skrika, gråta och slita mitt hår. Istället åker jag hem i vanlig ordning och gör vad jag kan idag efter jobb. Nathaniels mor kommer över för att hjälpa oss så gott hon kan, så jag räknar med att vi blir färdiga ikväll. SKÖNT. Åker bort i helgen och nästa vecka räknar jag med att ha allt det sista packat. Jag ber om ursäkt för mitt ständiga tjat här i bloggen om flytt och städning och packning och jag vet inte vad, men det är cirka ungefär vad som upptar 90% av min hjärna så fort jag kopplar av jobb just nu. Så ja, det blir nog inte så mycket bättre innan jag är färdig med allt + har flyttat. Får ni magknip av detta får ni helt sonika undvika att läsa min blogg tills typ …andra veckan i September. Deal? :P

Morgonen idag är fylld av allehanda blipp-blopp, för att jag är på det humöret. Bossfight, 047, Slagsmålspatrullen, Binärpilot och Welle:Erdball. Hej torsdag! JAG HAR VÄNTAT PÅ DIG.

Saknade undercut ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *