Kategorier
2012-07

Wee busy bee

Plockade en hel del hemma igår, skall städa färdigt idag efter jobb. Hoppas verkligen på att mäklarbesöket imorgon går bra, och att han tror att vi kan få shitloads med pengar för lägenheten. Jag är väl NÖJD om vi i alla fall kan få vad vi gav + täcka mäklararvodet, men det hade varit så fruktansvärt skönt att få gå plus också. Jag förlorade så mycket pengar när vi sålde fyran i Kävlinge och köpte denna nuvarande i Helsingborg så jag hade gärna fått igen lite av allt det nu. Pretty please, with sugar on top?

Men livet går bra just nu. Jobbet går bra (inbillar jag mig…), det känns som att jag kanske har chans att få den där lägenheten jag tittade på i fredags (hoppas hoppas!) och jag har helt plötsligt planer för typ varje kväll den här veckan, något som ändå är lite nytt och spännande i min värld som tidigare varit så rastlös och ensam typ? Awesomenice ju ^_^

Pratade i telefon med Sega i 25 minuter igår, vilket var jättetrevligt. Fina bror ♥ Får försöka se till att höra av mig till honom oftare, är alldeles för dålig på det där med att hålla konsekvent kontakt med folk. Men jag inbillar mig att allt sådant blir bättre när jag flyttar och kan få reda ut mitt liv klokt. Jag menar, det är inte det minsta konstruktivt att bo tillsammans med sitt ex och det fuckar upp det mesta för mig känns det som – no shade mot honom men ja, ni fattar?

Tappade för övrigt mitt bankkort igår efter att jag varit i affären och handlat läsk till kontoret. Sjukt oballt och jag fick ringa och spärra kortet direkt. Upp till fem bankdagar för att få det nya kortet – jag hoppas att det kommer snabbt som satan för även om jag nu har cash jag kan leva på så länge så känns situationen fruktansvärt suboptimal. Typ så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *