Kategorier
2012-07

Två dagar – ett inlägg

Ja, det blev inte så värst mycket postat här i helgen. Men jag har en bra ursäkt: Jag var på klubb i lördags och umgicks med min kära fader under gårdagen!

Zynthéria var en ny klubb som öppnade i lördags, synthklubb på en båt i hamnen i Helsingborg. Väldigt trevligt att kunna gå ut på hemmaplan och inte behöva åka hela vägen till Malmö + fixa sovplats efteråt :) Nackdelen var ju dock att det var hundra gånger mer varmt och kvavt än det någonsin var när Vogon hölls på Indigo. Yikes! Det var som att dansa i en bastu; jag hade dumt nog ingen hårsnodd med mig utan fick dras med mitt i retrospekt dåligt beslut att ha håret utsläppt hela kvällen. Mot slutet av kvällen var min korsett genomsvettad – DÅ är det varmt. Lagom bra musik, massor av roligt folk och ett par cider mer än vad som planerats – jag klagar inte. Var först på trevligt förhäng hos Andreas som bjöd på vin och sushi :)

Igår kom som sagt var min far till Helsingborg, så vi gick ut och åt (hängmörad biff på O’Learys, jag dog lite så gott det var), käkade lite glass och avslutade sedan med en öl på Bishops Arms. Väldigt trevlig eftermiddag/kväll. När jag kom hem slängde jag iväg en beställning på lite fina kläder på Modcloth. Klänningen jag helst ville ha var slutsåld för tillfället, men det blev ändå en knallröd puffig kjol, en mörk lila skjortklänning och en kort gulaktig skjorta med svalor i mönstret. Det kommer att ta7-21 dagar innan det dyker upp men helst hade jag ju velat ha det …igår… Ohwell.

Inleder idag vecka nummer två på nya jobbet! So far, so good. Trivs riktigt bra här :)

För övrigt, liten shoutout sådär: Om ni grisar ner tågtoaletten så att den får en att dra paralleller mot en viss scen i Trainspotting – SPOLA EFTER ER DJÄVLA GRISAR! Ew! ;(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *