Kategorier
2012-07

Röda läppar döljer dina tänder och din tunga är så sträv

Ja, men ni vet. Verkligheten kommer emellan hela tiden. Ena sekunden är man nyvaken, resten av tiden spenderas på tåg eller på jobb. Just nu har jag ju ännu mindre tid, eftersom all tid efter jobb går åt att umgås med pappa så mycket det bara möjligt är. Ikväll äter vi på Jensen’s Böfhus i Malmö och sedan får jag inte träffa honom mer förrän jag åker dit och hälsar på. Då känns inte bloggen sådär jätteviktig, faktiskt. Jag förutsätter att ni få eldsjälar som faktiskt kommer hit varje dag har förståelse för att jag sätter min far före allt ;)

Det är tisdag, det är regn i luften och jag skall kolla på en lägenhet idag. Efter jobbet-aktiviteter är förutom att äta på Jensen’s att försöka hitta en pilates/yoga-boll som jag kan ha att sitta på på jobb. Jag inbillar mig att det skulle vara bra för rygg och mage att mellan varven sitta på en boll, och ni måste förstå att jag är en djävel på placeboeffekter. Jag menar, jag är övertygad om att de här vitaminerna jag tar som skall vara pro hud/hår/naglar fungerar – jag tycker inte alls att jag tappar lika mycket hår längre. Jag har också fått för mig att jag redan efter tre duschar kan märka skillnad sedan jag bytte shampoo/balsam till ett som skulle ge mer näring till håret och jag har ju faktiskt skillnad i min sömncykel sedan jag började äta magnesiumtillskott. Eller ja, den där sista kanske inte är så mycket placebo. Men det andra? Pssh. Jag är duktig på att lura mig själv för att få det resultat jag vill ha – alltså kan jag lura mig själv till att att sitta på en boll kommer att göra skillnad ;)

Igår köpte pappa oxfilé som vi åt till middag. Jag dör på hur gott oxfilé är, det är världens bästa kött. Näst bästa köttet är kalkon, så som mamma tillagar den. Sedan kommer fläskfilé och därefter typ allt annat kött. Jag älskar kött ♥

Försöker hitta någon vettig butik att införskaffa ett trollkors från. Man vill ju inte bli trolltagen när man är ute och går sådär om kvällarna, och eftersom trollen skyr järn så vore ju ett trollkors den smidigaste lösningen. Däremot hittar jag inget som faktiskt verkar passa det jag är på jakt efter – jag är fåfäng och vill inte betala för hantverk som inte håller den standard jag kräver. Så illa är det. Så ja, tills vidare får jag väl fortsätta knata runt utan beskydd och hoppas att trollen inte tar mig. Ugh.

Foto: Monica Hansson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *