Kategorier
2012-07

Nice day for a resurrection

Skitgammal bild, nevermind.

Jag är hemma idag också. Men imorgon skall jag fan till jobbet oavsett hur jag mår, för jag orkar fan inte sitta hemma en dag till och jag får panik över att jag precis har börjat där och redan är sjuk. Jag är ju inte sjuk nuförtiden, så varför i hela fridens namn blir jag sjuk precis när jag börjat nytt jobb?! Ont i magen och mår sämre å grund av ångesten men försöker hålla den stången eftersom den inte riktigt får mig att må bättre. Däremot så mår jag faktiskt bättre än igår, så jag tvivlar inte på att jag kommer att orka jobba imorgon. Om inte annat tänker jag tvinga mig själv att orka, för jag kommer att bli tokig om jag måste sitta hemma fler dagar nu.

Så vad gör jag när jag sitter hemma ensam, uttråkad och illamående? …köper kläder, of course. Köpte just den sötaste klänningen jag sett på länge, en dammrosa sailorklänning :3 Verkligen min stil, jag blev helt pipförtjust och hade inget val trots att den ändå var ganska dyr. Men så länge jag har pengar så att det räcker till hyra mat och möbler (om jag nu får flytta…) så gör det ingenting. Det får vara värt det för att man skall få känna sig sötast ever en dag åt gången :)

Köpte även en kofta, har dock inte bestämt mig för om jag skall behålla den själv eller ge den till mamma. Vill både och, men kände inte att jag ville köpa två. Så vi får se. Mamma har jag köpt en annan randompresent till, så ja. Jag känner mig inte jätteelak ifall jag behåller den fina koftan. Men den dagen, den sorgen. Tar väl typ en månad innan det kommer hit ändå, 7-21 dagars leverans.

Väntar fortfarande på förra paketet från ModCloth, det har gått ungefär 13 dagar (även där 7-21 dagars leverans) så det borde ju rent logiskt kunna komma …när som helst. Typ.

Nu skall jag däcka på soffan igen, vila så att jag orkar jobba imorgon. Jag tänker INTE vara hemma en dag till, glöm och dröm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *