Män som håller mig sällskap på tåget

Det här med att man släpar med sig jackan hela vägen till Malmö – utifall att det skulle vara kyligt. Svensk sommar är inget man litar på, och jag tycker inte om att frysa. Tågresan hem igår kväll (den som tog dubbelt så lång tid på grund av en massa strul) satt jag nedkyld. Klänningen fungerade bra på kontoret, men på en utdragen tågresa i en allt för kylig vagn var det bara jobbigt. Inte konstigt att jag var helt död när jag kom hem.

Ikväll blir det rollspel, och trots att solen skinit hela vägen är det grått i Gunnesbo. Regnar det i Malmö då?

Har ”återupptäckt” ett gammalt favoritband; Rammstein. Sköna snubbar att lyssna på på tåg. Texter med mer djup än man kan tro vid första anblick; titta bara på ”Wiener Blut” eller ”Spring”. Rammstein håller mig också vaken på resan trots att jag går upp halv sex numera. Egentligen bara fyrtiofem minuter tidigare, men det känns som en evighet skiljer det åt.

Får för övrigt inte lägga in bilder via telefonen. WordPress strular och jag sliter mitt hår i förtvivlan för jag vet inte hur jag skall fixa – är rädd att jag skall råka paja bloggen ;(

Edit: Bild!

Youtubescreenshots och redigerat i mobilen. Sluta hata :P

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: