Kategorier
2012-07

En ljusglimt i mörkret

Så jag åkte till Göteborg i lördags. Hade lite ont i halsen sedan i fredags, men inget som kändes som ett problem. Lördag eftermiddag eskalerar halsontet och jag börjar knarka mucoangin för att domna bort, vilket fungerar relativt bra. Vi gick ut lördag kväll och tog ett par öl, sedan hem och däcka. Söndag …nej. Bara nej. Allt var dåligt, jag mådde inte bra alls (INTE bakfylla, tro mig), jag hade ont i halsen ont i huvudet ont i kroppen och var totalt utmattad. Låg kvar i Göteborg eftersom jag inte klarade av att åka hem, och lyckades till slut ta mig ombord på ett tåg igår där jag spenderade tre timmar i ren misär där jag mest av allt bara ville lägga mig ner på golvet och dö i en hög. Lite så, ni vet. Febrig på ett tåg är INTE en optimal situation. Är hemma idag också; uttråkad, frustrerad och illamående. JAG VILL JOBBA, för helvete. Detta är så sjukt oproduktivt att jag bara vill dunka huvudet i väggen.

DÄREMOT har jag gjort en bra sak idag! Jag har lyckats anmäla intresse på en lägenhet med förstahandskontrakt och skall gå och titta på den på fredag (shutup jag tänker inte vara sjuk mer nu!) och har jag tur så har jag en tvåa i Slottsstaden från och med September. Alltså. Kan vi inte bara hålla alla tummar i världen för mig här nu? <3

Dagens plan: Sova, bli frisk eller dö. Typ så.

Ett svar på ”En ljusglimt i mörkret

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *