Kategorier
2012-07

Det här med sommar

Äntligen tillbaka i verkligheten igen!

Ute är det klibbigt och kvavt. Luften är tjock och det luktar tropik. Jag är fortfarande beredd på kyla och regn så har med mig jacka idag – väderappen i mobilen visar på 26 grader i Malmö idag men ja, jag är gärna på den säkra sidan så att jag inte åker på något skit igen. Så är det med det.

Idag efter jobb skall jag gå på stan och fixa födelsedagspresent åt min bror. När jag kommer hem skall jag försöka städa av lite; jag håller på och packar och fixar hemma så just nu är det allmän kaos som gäller. Bra på ett sätt, dåligt på typ alla andra sätt. Men det HÄNDER i alla fall något, jag klarar inte av att sitta och inte göra något åt en situation jag så uppenbart vantrivs med. Imorgon skall jag kika på en tvåa i Malmö som sagt – det vart dock andrahands- och inte förstahandskontrakt på den ifall jag nu får den/tar den. Jag hoppas på det bästa – jag vill bara inte bo någonstans där det är äckligt och dåligt. Om den bara ser ut så att jag kan stå ut med att ha mitt hem där i ett halvår eller mer så är det good enough.

Kollar runt på bostadsrätter också. Det finns ändå en hel del mellan varven, så det är inte helt omöjligt att jag kommer att kunna hitta en trevlig tvåa att köpa sedan när jag har fast anställning/fått sålt på den gamla. Men en hyresrätt däremellan är verkligen optimalt, så slipper jag hela basslet med att byta mellan två bostadsrätter. Been there, done that och det är för djävla meckigt.

Men ja. Nu skall jag försöka få igång hjärnan. Colan är fortfarande slut så får ta en liten promenad över till Pressbyrån senare och fixa något att dricka.
Om jag har världens tur så har jag fått paket när jag kommer hem idag. Håll tummarna för mig ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *