Kategorier
2012-07

Årstider

Another day, another week. Hej. Måndag morgon, solen skiner i Malmö och min dator försöker av någon anledning rättstava alla ord till engelska, så om något ser skumt ut så är det mest troligt datorns fel och inte så mycket mitt. Därmed inte sagt att jag INTE är sjukt trött idag, men ja. Datorn, helt klart.

Idag efter jobb så kommer mamma, och hon stannar tills fredag. Passande nog så har jag då tisdag, onsdag och fredag uppbokat, så det är …eh… två dagar jag har tid att umgås med mamma. Ikväll och på torsdag. Känns bra, amirite? HEJ OCH KUL ATT DU KOMMER, NU GÖR JAG ANNAT lol. Ehrm. Ja. Jag vetefan. Hon vet att jag har planer för halva veckan, så jag hoppas att hon inte känner sig dissad av planeringen.

Hade besök hela helgen och tyckte att det var avsevärt mycket trevligare än att slöposta saker på bloggen, så därav radiotystnaden. Inte för att någon typ brytt sig eller saknat mig då, så jag vet inte varför jag ödslar rader på att förklara mig. Haters.

Bortsett från att det är riktigt kyligt ute så skulle man nästan kunna tro att det är sommar idag. Eller typ, eh, april? (det var varmare i april än i juli i år, det ni). Vet ni vad, jag minns när jag var barn. Det var snö från November till Mars – ibland vara det snö ute när jag fyller år och det är i slutet av Mars. På somrarna var det varmt och soligt och vi spenderade 90% av sommaren på stränder runtom Gotland. Allvarligt talat, är världen så fucked up redan fast det bara gått typ 15 år? Det är faktiskt skrämmande. Vad gör vi egentligen? o_O

Nåväl. Kanske är jag bara galen och minns min barndom fel, vem vet. Jag har bara distinkta minnen av snögubbar, skidåkning och snölyktor –  samt sand mellan tårna, varmt havsvatten och fika på stranden med min mor. (och egentligen vill jag väl lite sådär spola tillbaka tiden och återgå till back then, var inte allt så mycket enklare när man var barn!?)

Ok ok. Jag skall sluta ranta nu. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *