Kategorier
2012-06

Täckt av blod och socker – som en morbid kaka, I guess

Foto: Richard Scholz
Hatt: http://tegelstenclothes.com/

Jag tänkte bara utannonsera att jag är jättekul att spela Diablo 3 med! Jag där ungefär varannan minut, och varje gång på nya spännande sätt. Ibland dör jag för att monster slår på mig, ibland för att jag råkar ställa mig i poison clouds, ibland trampar jag på bomber och ibland snubblar jag bara. Trots detta lyckades jag till slut ta fyra levlar igår, yay! Dubblade även min HP så förhoppningsvis kanske jag dör lite mindre ofta sedan. Dock så var jag av den uppfattningen att Rasmus bröt ihop av skratt varje gång jag dog (OFTA) så det är väl kul att man kan roa andra i alla fall. What can I say – jag tänker INTE rolla en hardcore-karaktär! (för er oinvigda kan jag snabbt upplysa att hardcore-karaktärer inte respawnar när de dör – de DÖR verkligen).

It’s friday, I’m in love (not really) och idag skall jag ut på IKEA efter jobb och köpa handtag till alla dörrar och lådor i köket för att det skall bli SCHNÜGGT där. Helgen kommer sedan att ägnas åt att försöka få det i stort sett visningsfärdigt där. Det blir bra. Måste bara orka också ;) Men ja, det blir inget level 60 denna helg – jag är för tillfället 44 arghargharghdead.

Jag minns inte varför, men i min dröm täckte jag ansiktet med fejkblod för att låtsas vara någon form av zombie, och sedan stod jag och försökte stressat tvätta rent ansiktet med hjälp av en peeling-scrub som jag gjorde på socker och matolja. Det var tydligen det bästa sättet att göra rent efter vattenfast låtsasblod. Jag önskar att jag kunde komma ihåg VARFÖR jag skulle ha ansiktet täckt av blod, men det såg snyggt ut i alla fall. Får testa att köra den tekniken för applicering av blod någongång och se vad det blir av det. Får väl ha sockret och matoljan nära till hands för efteråt ;)

Men ja. Sommaren kom och gick igen lika snabbt. Nu är det någon form av …vår, tror jag det kallas. Jag är lite förvirrad över den här lite okonventionella ordningen årstiderna kommer i i år. Om vintern kommer före hösten och snattar alla löven för mig så kommer jag att döda någon (nej). Jag VILL HA mina höstlöv. Ljuva explosion av färger. Underbara lukt av död och förruttnelse. Meow.

NU: KLÄDURRRRR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *