Sjömanskläder känns passande till de blöta skyarna

Ibland när jag är uttråkad så klär jag ut mig till en sjöman och drar dåliga vitsar. Det gör mig inte minder uttråkad, men jag är åtminstone snygg och uttråkad så litet plus är det väl ändå.

Idag har jag sett ut som en maräng på jobb, typ. Jag har en turkos kofta med små svalor på (jag *tror* att de pussas med varandra, men de kan också typ …berätta hemlisar, eller något?) och en vit tyllkjol jag fyndade på barnavdelningen. Jag kan knappt få den över höfterna, men bortsett från det så sitter den bra och är inte så fasligt kort som man skulle kunna tro.

Däremot verkar det alltid vara blåsigt ute när jag bestämmer mig för att ha kjol på mig? Jag tackar min lyckliga stjärna för underkjolar, och frilly panties man kan ha på sig över strumpbyxorna. På så sätt så har jag ändå någon form av heder i behåll om jag får upp kjolfållen över midjan liksom.

Men men. Jag har nu bara fyra arbetsdagar kvar innan jag slutar på företaget där jag har jobbat i nära fyra år. HJÄLP. Men det blir bra. Jag håller på att försöka styra upp lite gravölande på fredag :) (Paret Hårdrock får gärna kika förbi på Bara Rock om de är i knutarna :)) Folk hotar med att bjuda mig på öl men så länge de inte bjuder mig på vin (min kryptonit) så är det chill ^_^

Nu går jag och gömmer mig i D3 ett tag. Börjar tröttna men har inget annat spela att spela. Om någon kan tipsa om ett vettigt MMO som skulle kunna passa mig så är det välkommet, skriv en kommentar här bara så kikar jag på det ♥

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: