Kategorier
2012-06

Phangirl

Måndagkväll. Lyssnar på opera (Faust av Gounod), spelar Diablo 3 och funderar på livet, universum och allting.

Och så stänger vi av Diablo 3 och tittar på Phantom of the Opera istället. TV-versionen i två delar från 1990. Tänkte nog ge mig på att göra en ny filmreview, så som jag gjorde med filmerna om Bathory. Det låter väl kul? Jämföra lite olika filmatiseringar av Phantom of the Opera, samt även jämföra med boken av Gaston Leroux (och kanske även boken av Terry Pratchett, eh? ;))

Men ja. Nu skall jag phangirla lite över Charles Dance som Erik och lämna bloggen därhän för kvällen, såvida jag inte orkar skriva en wall of text om fantomen ikväll. Men jag har huvudvärk på gång så det bör inte räknas med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *