Kategorier
2012-06

Kött, humor och demoner

Ja, då var snart denna tredagarshelg över, den med. Men jag känner ändå att jag fått ut väldigt mycket av den, så jag är inte missnöjd. Och imorgon skall jag flexa så då har jag sovmorgon, whee ^_^

Helgen i korta drag: Har sett på Mighty Boosh med Stefan i Lund, har upptäckt att jag inte bara är allergisk mot äpplen utan även mot körsbär (dafuq), har ätit massssssa kött (bland annat på Jensen’s i Köpenhamn; en köttbit som var så mör att den smälte i munnen på mig ♥), har sett en grön duva och har kramats med min mor. Japp, mycket bra helg detta :) Idag skall jag varva ner och spela lite Diablo 3, eller kanske titta på film. Ute regnar det, jag lyssnar just på Sorkar och Strängar och jag funderar på ifall jag kanske skall köpa mig en fin klänning när lönen kommer imorgon…

Glad midsommar på er, ett par dagar i efterskott sådär. Dagens post enligt bloggutmaningen skall handla om ”Det här hade jag på mig i dag” men eh, jag tror vi skiter i det. Jag kan göra ett collage senare och visa upp lite klassiska Zombieoutfits, om ni nu är väldigt nyfikna på mina dagliga kläder. Typ så.

Tjipp!

2 svar på ”Kött, humor och demoner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *