Kategorier
2012-06

Jag kunde ju vara mer personlig, men då hade jag varit tvungen att döda er

Jag känner ibland att jag önskar att detta hade varit en lite mer hemlig blogg – ni vet, en sådan där man läser utan att veta vem det är som skriver. Majoriteten av er läsare kommer ju från Facebook, det vill säga folk som har mig i sin kompislista. Lite småsvårt att kunna tömma hjärnan på överflödigt innehåll då utan att det blir awkward. Jag har saker jag vill och behöver få spy ur mig, men ja. Det finns ju såklart fördelar med att vara öppen med vem man är också, så man får väl försöka klara sig utan att sätta *allt* på pränt amirite?

Igår var jag nere i Malmö en sväng och såg på Prometheus med Henrik. Jag gillade den filmen faktiskt, lyckligtvis hade jag inte lika höga förväntningar på den som jag hade på Avengers. Innan dess så hängde jag hos Stefan och kollade på Space Adventure Cobra och The Mighty Boosh. What can I say; Det var en bra helg helt enkelt :)

Jag har nu tre veckor kvar på jobb. Shit, när började tiden gå snabbt igen?? Känner mig lite orolig över hur snabbt förändringen närmar sig, men det skall bli sjukt awesome när man väl kommer ut på äventyret. Som med allt annat är man väl mest orolig att man skall råka lämna halva packningen hemma? (ja, jag gjorde just en metafor där jag refererade till hur man alltid råkar göra när man åker på lajv, frågor på det?)

Förresten, vad skall jag göra på Midsommar? Förslag på något kul, dumt eller spännande som händer som jag borde vara en del av? Ni borde för fan slåss om att få fira Midsommar med The Awkward Silence (mitt supervillain-namn) tycker jag, jag är ju tydligen ganska kul när jag är onykter. Det förvirrande där är att jag dricker väldigt sällan – ändå känner jag att jag är onykter väldigt ofta. Hur går det ihop? Stora frågor här!

Anyhoo. Hitta lite kläder kanske, än har jag inte fått för mig att det skulle vara en bra idé att gå naken på jobb. Hejdå.

Ett svar på ”Jag kunde ju vara mer personlig, men då hade jag varit tvungen att döda er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *