Kategorier
2012-06

En liten FYI till mina Streamkollegor

Skippar dagens inlägg också, folk som bryr sig om vad jag hade på mig idag får väl helt enkelt hoppa över till Facebook och ta en titt. Jättespännande. Really.

Håller för tillfället på och bakar. Cupcakes, skall göra både vanilj- och chokladmuffins som jag skall dekorera imorgon. JÄTTEAMBITIÖST. Jag har hittills lyckats med att kasta ett ägg på golvet, stritta vaniljsmet över typ hela mig, täcka ena handen med blå karamellfärg och äta kvällsmat. Jag tror jag lyckades bäst med kvällsmaten där, resten kändes ganska onödigt såhär i retrospekt. Så här sitter jag, blå och vaniljsmakande med lite ägg på ena foten (nästan) och lyssnar på Guns n’ Roses och trivs med läget. Paniken har börjat lägga sig, men jag kommer nog ändå att vara lite ur balans imorgon.

Imorgon är alltså sista dagen på Stream. Jag började där i November 2008, och har fått jobba med både det ena och det andra där. Det mesta har varit bra, men jag hade också en period då jag var *såhär* nära att bli sjukskriven på grund av arbetsrelaterade psykiska problem. Det löste sig dock, och ett halvår senare fick jag en position jag suttit på fram tills imorgon, där jag har trivts riktigt bra. Jag har utvecklats som person och lärt känna många väldigt fina människor, men också fått träffa en hel del rötägg. Jag är väl kanske inte mindre introvert nu än när jag började, men ja. Man kan inte begära allt ;)

Så imorgon, kära kollegor som potentiellt läser detta, så kommer det att finnas cupcakes på min plats. De är bakade med kärlek och jag har till och med testat ingredienserna på min egen kropp, så de kommer att vara totalt ogiftiga och ofarliga att äta. Så mycket tycker jag om er ♥

Nu skall jag gå och byta plåtar i ugnen, och snart kommer jag att ha ett berg av cupcakes på diskbänken. Jag hoppas fanimig att ni hjälper mig äta upp dessa imorgon! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *