Kategorier
2012-06

Det här med att jag ändå är ganska söt i uniform faktiskt

Ibland poserar jag bredvid heta kvinnor (Lena) på synthklubb (Vogon Variety) på lördagar
Foto: Simon Lundquist

Idag är en djävligt bra dag! Jag har visserligen lite huvudvärk på gång (inget nytt på nordfronten alltså) och är väl egentligen ganska uttråkad när jag försöker städa och fixa här hemma (det där med att fokusera går, så att säga, inte jättebra).

MEN! Jag vann en tävling hos Cosette OCH mina nya skor kom idag! Så ja. Vem är jag att klaga på att huvudet bråkar med mig när så mycket annat är så bra idag ^_^

Är väl egentligen sugen på att ta en öl (eller två) ikväll, men saknar sällskap och utöver det även kontanta medel, så det är nog bäst såhär. Blir väl av att man spelar eller ser på en film istället… Eller så går jag till sängs tidigt och läser tills jag somnar. Helger gör mig så sömnig, jag vet inte om det är för att man slipper vara så koncentrerad hela tiden?

Livet är bra ♥
(och mellan varven stannar jag till framför spegeln och beundrar mig själv lite, för jag är inne i en sådan period igen där jag inser att jag kanske inte alls är jätteful och dum, faktiskt. och så undrar jag vem som ljuger för mig: spegeln eller kameran?)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *