Dag 13 – Den här veckan

Foto: Monica Hansson

Sista veckan på mitt nuvarande jobb. Tre dagar kvar. Magen är ett litet monster och fyllt av stormar. Jag är förtjust och förtvivlad på samma stund, jag ser så mycket fram emot att få sluta på ett företag där jag inte trivs men samtidigt är det så bitterljuvt, för jag kommer att sakna mina gamla kollegor. Men ja. Detta blir ett djävligt spännande äventyr, hela förändringen och jag har så höga förhoppningar och förväntningar på mitt nya jobb. Så jag pendlar mellan panik och squeee och i slutändan är nog allt djävligt bra ändå.

Men oj, vad konstigt det känns att veta att man har sin sista måndag, sin sista tisdag, sin sista onsdag.

På fredag blir det gravöl (som tidigare nämnt) och på lördag söndag blir det en fotografträff i Helsingborg. På söndag kommer jag att sitta under en hög med kläder på golvet längst in i garderoben och gömma mig. Typ så. ;)

Har i alla fall äntligen fått börja träna min ersättare på jobb och kan därmed lugna ner mig lite, jag vet att jag lämnar jobbet i trygga händer och slipper oroa mig att någon skall sitta där och mess it up. JA JAG BRYR MIG. Folk säger att jag inte skall tänka på det, men jag gillar att ha kontroll. Ni vet. Kontrollbehov och hej och hå.

Ohwell. Dags att påbörja den sista onsdagen. Två dagar kvar sedan… Yikes/Yay!

2 kommentarer till “Dag 13 – Den här veckan

  1. Lycka till på ditt nya jobb! :D

    Vad är det för fototräff du ska på?

    • Det är fotografen Emelie Ohlsson som kommer och håller en picknick :) Googla på hennes namn så får du fram hennes blogg, hon är väldigt duktig och håller i en massa kurser. Det är gratis att vara med och man kan anmäla närvaro på facebook :) Häng med väl?
      Och tack så mycket ^^ Det blir ett äventyr!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: