That awkward moment…

…när man skall få kontakt med kollegan som står i köket och man ropar hela TRE fel namn innan man äntligen får det rätt: ”Magnus… Marcus… Patrik… BJÖRN!!” Fråga inte. Det var bara djävligt förvirrande. Fun fact: Alla fyra är/har varit min chef.

…när dansken på jobbet pratar med en i trapphuset, man förvirrat svarar på vad man tror att han säger och får se upplyst för sig av en annan kollega att han egentligen sade något helt annat:
Vad jag hörde: ”Du har inte kjol på dig så ofta längre?” ”Nej, det är så kallt”
Vad han egentligen sade: ”Du bakar inte chokladkaka så ofta längre?” ”Nej det är så kallt”

Goddag yxskaft much?

Är för övrigt galet frustrerad på att jag får en massa Error 37/73/3006 varje gång jag försöker logga in i D3. Ja, jag vet. Alla får dem. Men kom igen Blizzard, det är lite smått pinsamt att ni släpper ett spel och sedan inte har kapacitet för era spelare att få logga in..? Jobbigt läge är också när man faktiskt BLIR inloggad och mitt i allt blir utkastad igen. Kom igen. Skärp er.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: