Kategorier
2012-05

I mörkret är alla zombies gråa

Hemma igen efter en trevlig kväll med min mor! Vi testade den nya puben, Pitcher’s, och är båda väldigt nöjda över kvaliteten och servicen. Jag åt en väldigt god hamburgare (”Happy Gilmore”) och mamma åt en väldigt mumsig ceasarsallad (jag måste erkänna: jag var lite avundsjuk!). Till detta dracks det Hof (mamma) och äppelöl (jag). Om nom nom ^_^ Inte samma matkoma som efter den indiska maten igår, men helt okej! Väldigt mysig atmosfär där också. Kan rekommenderas! :)

Arbetsdagen har löpit väl. Jag känner väl mer och mer hur jag dag för dag börjar räkna sekunderna tills jag slutar (på samma sätt som man räknade ner arbetsdagen i kvartar när jag jobbad i affären) men jag trivs ju ändå bra med mina kollegor. Men har nu blivit *lovad* att det skall filmas och läggas upp på Youtube från arbetsdagarna när jag har slutat ;) Inte helt seriöst kanske, haha. Däremot får jag väl försöka komma ifrån och hälsa på vid tillfälle :) Det är ju ändå för kollegorna man har stannat i över 3,5 år…

Nåväl. Snart skall jag kräla i säng och läsa vidare i ”Full dark, No stars” (Stephen King) och se ifall nästa novell är lika zombieglädjande som 1922 var ^_^
Först skall jag och mamma kika på lite kläder vi kanske skall beställa dock. Squeee köpa nya kläder! \o/ (jag är så djävla flickig ibland…)

2 svar på ”I mörkret är alla zombies gråa

Mm, de är väldigt nyöppnade :) Kan inte ha legat där mer än kanske 2-3 månader tror jag :) Väldigt trevligt ställe!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *