Kategorier
2012-05

Heliga kläder åt sommargothen

Vaknade upp och kände mig ytterst missnöjd över att jag inte får somna om. Låg och stirrade på mobildisplayen i tio minuter, men sedan kom jag på att det är ”fredag” idag eftersom jag har tagit ledigt på klämdagen. Nu följer alltså fyra morgnar när jag kan sova fram tills jag vaknar utan väckarklocka (om jag vill), och vips var det mycket enklare att motivera sig till att stå ut en morgon till! :)

Kikade på runt på Holy Clothing med mamma igår och jag kommer väl att beställa typ halva affären känns det som ;) Det är den sortens kläder jag är sugen på just nu – eller som en del av mig är sugen på, får man väl säga. Börjar jag kika för mycket på de andra sorters kläder jag gillar så kommer jag att tappa fokus och försöka springa i sjutton riktningar igen, så bäst att inte djukdyka för mycket i andra spännande kläder. Jag har förvisso tankar på en viss ljuuuuv gothbutik i huvudet atm, men jag tror att jag skall köra på de kläderna till hösten och de här lätta tunna kläderna till sommaren. Se! Jag kan till och med ta rationella beslut! :3

Annars då? Mamma åker hem idag. Jag har tusen saker att göra. Jag är trött som en gnu och vill mest springa ut i skogen och skrika lite. När jag var på toa för en timme sedan låg solen och glödde röd mot husen utanför föntret – nu hänger gråa moln där och lovar regn. Mrrr. Regn ^_^

Stör mig på att vissa funktioner försvunnit/förändrats/buggat ur så kanske sätter mig och felsöker bloggen också. Eller bygger om. Woop woop.

Ett svar på ”Heliga kläder åt sommargothen

sv: Jag vet! Den är kanon! :) Och jag lägger alltid i tabletter som jag ska ta två gånger dagligen också. Det får plats relativt stora tabletter också.
Dosetten blir en del av rutinen om man har den i väskan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *