Kategorier
2012-05

Försvinn du som lyser!

Jag är kluven. Å ena sidan så är det jättemysigt att gå ute och få benen smekta av ljumma vindar. Solskenet gör en ju onekligen mer tillfreds med omgivningen, och det doftar så ljuvt av blommor och solvarm hud när man är ute. Å andra sidan så får jag ont i huvudet av direkt solljus, bränner mig lätt, värmen gör mig alldeles galen – jag hatar att vara alldeles för varm! Och svettig, ugh!

Så ja. Zombie är osäker på huruvida man skall glädjas åt att sommaren har kommit för att stanna, eller om jag skall fortsätta sitta inomhus och bittert blänga på alla upphetsade människor som gör sitt allra yttersta för att ta tillvara på varenda liten solstråle.

Bah! Humbug!

Eller jag vet inte. Jag är fortfarande inställd på att någon period där mellan typ september och november är det bästa på hela året. Löven som går i rött och gult, fortfarande ljumt ute så att man inte behöver gå klädd som en eskimo, regn, regn och mer regn och sådär vackert dystra gråa skyar. Nygrillat kött i skymningen i all ära, men jag föredrar nog ändå att sitta i en bekväm fåtölj med förtrollande musik i högtalarna och en älskad bok i näven. Typ så.

Men samtidigt så vill jag ju egentligen också vara sådär pipglad och sommaridiotisk som alla andra. Tror jag. Jag är som sagt kluven. Lyckligtvis är sommaren ändå ganska kort i jämförelse med resten av året, och det är få saker som luktar så fint som sommarregn. Blöt asfalt och blommor, meow ^_^

Så ja. Med solskyddsfaktor 100+ (köpt på Filippinerna ^^) och en keps på skallen så kan man våga sig ut, men tro inte att jag kommer att trivas någon annanstans än i de mörkaste skuggorna. (lite lustigt att jag hade samma tankegångar för ganska exakt ett år sedan)

…för övrigt så har jag beställt och köpt en djävla massa supersnygga kläder. Sådant där som rent realistiskt skulle kunna räknas som sommarklänningar eftersom de är ganska korta och sådär. Men ja. Samtidigt är de svarta och fina och squeee. Visar sedan när de har dykt upp :3

Ett svar på ”Försvinn du som lyser!

Solskyddsfaktor 100? OMG! Varför säljer inte apoteket sådan? 5O är det högsta jag någonsin köpt i Sverige och det känns futtigt i jämförelse.

Jag är jätteglad över att det är sommar eftersom solsken och grönska sprider lycka till varenda liten vrå av min själ. Dock har jag precis samma problem som dig gällande solen. Det är i alla fall något jag gärna står ut med eftersom allt annat med sommaren är så fantastiskt.

Ser fram emot att se dina klänningar. Du har bra klädsmak!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *