Kategorier
2012-05

Det här med att sova, alltså. Tur att jag har en handduk!

Kort bidrag till bloggen idag, skall strax pipa iväg till jobb och sedan kommer jag att vara relativt afk resten av helgen på grund av besök från Thomas :)

Är det förresten inte lite småkonstigt av mig att bara posta upp bilder på mig som blondin när jag faktiskt just nu har typ världens snyggaste RÖDA hår? Ohwell.

Towel day idag – glöm inte handduken! Jag nördar till det lite extra med en Hulken-teeshirt också, och känner mig sådär lagom osnygg men skitsamma. DET GÅR ÖVER.

Kom i säng i tid igår, väldigt skönt. När klockan ringde och väckte mig i morse var jag dock seg, och jag låg och drog mig en stund. Sedan fick jag ryck och inbillade mig att jag hade försovit mig, och kollade panikslaget på mobilklockan. Jaha. Halv tre, säger du..? SOMNA OM WHEEEE. Sedan sov jag fram till typ halv sex, och sedan ryckte jag fram och tillbaka till sömn i en halvtimme innan jag gick upp och duschade. Nu sitter jag här och känner mig magiskt mjuk och bra i håret, dels på grund av hennan och dels på grund av Aussie-produkterna jag har köpt. :3

LÖN IDAG. Det blir nog en öl eller två ikväll när vi skall bowla (Unionen-sammankomst efter jobb) och så skall jag beställa lite kläder. Wednesday Addams-klänning och en massa fina sommargothklänningar :3 NÖJD.

Men ja. Nu skall jag bege mig till jobb. Hejdå, och kom ihåg handduken som sagt! Annars lär det komma vogoner och läsa poesi för er. Vill ni verkligen det??

2 svar på ”Det här med att sova, alltså. Tur att jag har en handduk!

Som det hitch hiker’s fan jag är så ska jag faktiskt ta med mig en handduk i väskan när jag går på marknad idag. :D Hade varit roligare att vira den runt håret men riktigt så modig är jag inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *