Kategorier
2012-05

Det här med att ligga på golvet i källarförrådet

Idag har jag köpt ett par nya skor. Från USA, det det dröjer väl en vecka eller två innan de dyker upp. Mina gamla skor gav mig väldigt ont i vänsterfoten (till den milda grad att jag började halta i helgen) och jag har ni klippt sönder dem och kastat dem. Skodjävlar. Nya skorna är vääääldigt söta och fina och har en liten katt på hälen. Bild på dem kommer när skorna har anlänt, likaså gäller som sagt var mina nya klänningar och allt sådant där fint. Squeee paket! :3

Det är idag en kalendermånad kvar tills jag slutar på Stream. Jag tror att det är nu tiden kommer att börja gå snabbt; första månaden tog hundra år men nu är det fan bara fyra fredagar kvar! EGADS! Dags att få panik nu..?

Spelar för tillfället lite Diablo 3 med Murck. Igår spelade jag med Åkerlund. Och djävlar vad saker de slänger på mig, jag känner mig fruktansvärt bortskämd och vill ju kunna ge något tillbaka, men jag är låg level och har varken pengar eller gear att ge i gengäld. Argh! Men det fixar sig. Får baka kaka eller något :)

Nu skall jag återgå till spelet innan jag krälar i säng. Jag har som sagt var inte sovit klokt på månader så behöver försöka få någon form av vettig sömn. Om det går :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *