Kategorier
2012-05

Den här bilden får mig att vilja vara svarthårig igen, men samtidigt hade den nog varit lika snygg om peruken varit röd amirite?

Jag vet inte varför jag inte har korsetten åtsnörd.

Nathaniel har hostat natten igenom. Ni kan ju gissa vad det inneburit för min nattsömn..? Efter att jag vaknade halv sex nu senast så har jag inte kunnat somna om. Mår skit, är så djälva utmattad att jag vill gråta och skall alltså orka igenom en arbetsdag nu efter att knappt ha fått sova halva natten. Yay. Skitkul.

Jag ville ju kunna skriva något kul i bloggen ett tag nu, men det är svårt att hitta glädjeämnen när jag mår dåligt och inte får sova normalt. Jag fixade i alla fall två av mina stressmoment igår; deklarationen samt brev till mommo. Förhoppningen var ju att det skulle få mig att sova bättre, och det hade det kanske gjort ifall inte världens mest förkylda ex hade lyckats hålla mig vaken. Det är inte så att jag försöker påstå att det är hans fel på något sätt, han kan ju inte rå för att han är sjuk. Jag är bara bitter och alldeles för trött för att orka med att få det här att låta trevligare.

Jag vill bara få sova ett par nätter igenom så att jag får ladda mina batterier lite. Det är allt jag begär. Pretty please? With sugar on top..?

Okej, vi gör såhär. En lista över fem saker som är BRA just nu:

  1. Jag har äntligen hittat en hårfärg som är snygg, billig, lätt att ha att göra med OCH bra för håret. Är inte det bra så vet jag inte vad.
  2. Det är 28 dagar kvar tills jag byter jobb (vilket för övrigt innebär att när jag börjar på nya företaget kan jag göra en bloggpost med titeln ”28 dagar senare” och referera hit, hoho)
  3. Jag verkar ha en hel del kul saker planerade till helgen, för en gångs skull!
  4. Förra helgen var också trevlig, med besök från Thomas och en massa filmtittande och god mat.
  5. Det är torsdag – jag behöver bara stå ut en natt till innan jag kan få ta en rejäl sovmorgon och förhoppningsvis bli lite mer mänsklig igen.

Känns det lite positivare nu? …nä, jag vet. Haha :D Det var värt ett försök!

För övrigt fått börja säga hejdå till de som går på ledighet och inte återvänder förrän jag har slutat. Fick säga hejdå till Niklas i fredags och Björn igår. Känns lite dystert faktiskt. Jag kommer inte att sakna företaget men jag kommer att sakna många av mina kollegor och vänner. Feck. Smärre missberäkning alltså – jag hade ju inbillat mig att jag på dagen D skulle valsa ut genom dörren, hojta ”So long, suckers!” och sedan leva lycklig i alla mina dagar. Nu inser jag att sista arbetsdagen kommer att sluta med att jag sitter och bölar i ett hörn. Dåligt! …tur att jag har vattenfast smink då…

Nu skall jag försöka hitta någon form av kläder. Samma bassel varje dag. Hoppas att kläderna jag har beställt kommer snart… Två vackra klänningar för dagsbruk samt ett par snygga skor. Det ser vi fram emot.

As the old saying goes: Den som väntar på något gott väntar alltid för länge, men blir skitglad när det väl är dags.

Ett svar på ”Den här bilden får mig att vilja vara svarthårig igen, men samtidigt hade den nog varit lika snygg om peruken varit röd amirite?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *