I kylan och mörkret

Sitter på Ängelholms flygplats och fryser. Incheckningen öppnar inte än så jag får vackert vänta på att det blir dags.

Mår inte jättebra idag. Dels är jag så djävla stressad över att resa och dels så sitter jag ensam med mina tankar och tappar bort mig lite i alla vilsna gångar och mörka vrår. Borde inte vara såhär, men jag är så djäkla skadad just nu. Det löser sig. Visby är steg ett i läkandet. Laga liten Zombie. Det blir bra.

Funderar på att börja blogga på engelska. Antingen hela inläggen eller lägga till en kort sammanfattning på engelska..? Jag vet inte riktigt. Jag gillar alla möjligheter jag har i svenskan, men jag vet att många av mina icke-svenska vänner skulle uppskatta om jag skrev på engelska istället. Vad tycker ni? Skulle ni strunta i att läsa om jag gav engelska ett försök, eller är det sak samma? Ge mig lite input här, tack.

3 kommentarer till “I kylan och mörkret

  1. Jag läser vilket som :)

  2. I spoking so god english me two so for me it was not a big problem when you want two wrote english in the futher. If you will we can spoke english every day.
    Regards from the big handsome father

  3. Jag tycker det är bäst att blogga på engelska. På så vis når du ut till många fler människor.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: