Vad varje Zombie bör läsa

20111217-220142.jpg
Julklapp från mamma <3 Kalkonen var galet god. Känner mig dock sjukt tjock, men har tvättid imorgon så är osäker på om jag kommer kunna ta promenad :/ Fårse om exet har lust att offra sig på att gå ner i tvättstugan en omgång så hinner jag. Vet väl inte om promenad hjälper egentligen, men inbillar mig att det är bättre än inget alls. Tidig sänggång idag också, försöker hamstra sömn så gott det går. Godnatt ^^

3 kommentarer till “Vad varje Zombie bör läsa

  1. jag har alltid funderat på läsa Lovecrafts verk, något av dem… men aldrig blivit klar till det. Har du tips eller detta kanske är den första du fått?

  2. Tack, skall fan se till o få tag i call of Cthulu nu faktiskt =)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: