Kategorier
2011-12

Torsdagskväll med muffins och magdans

Kopplade i mitt vanliga tangentbord till laptopen. Nu kan jag skriva utan att irritera ihjäl mig på att hälften av tangenterna har kukat ur, wooo!

Hemma från sista danspasset nu, vi har kört magdans hela kvällen och det känns! Men jag känner också att jag börjar få en hel del muskler där under allt knubb på magen, mwahah ^^ Jag är så bra ibland ♥

Har kört in två plåtar med muffins i ugnen nu, som skall tas med till jobbet imorgon eftersom grabbarna nått det resultat jag har satt som mål för muffins :) Så det blir kladdkakemuffins med mashmallows i. Små, färggranna mashies med fruktsmak, som totalt tappade all sin färg när de bakades. Hepp. Hoppas dock att de skall smaka gott :)

Nu sitter jag och lyssnar på lite snajdig musik och väntar på att de sista muffinsarna skall bli klara, och sedan skall jag kräla i säng och se ifall jag kan få tillräckligt med sömn i natt. Har varit lite smått vimsig på jobbet idag haha, lagom övertrött. Kan ju vara bra om jag är lite mer fokuserad imorgon, tycker jag.

Annars är saker och ting bra. Gårdagen är ett minne blott och dagen är så mycket bättre, så varför släpa runt på saker man bara blir låg av när man kan se till att hålla sig på topp istället?

Nåja. Förhoppningsvis får jag internet på min stationära dator snart, så att jag kan göra lite kloka bildinlägg igen ;) Nu är jag ju fett handikappad när jag sitter på min lilla laptop, eftersom den i stort sett är nyinstallerad och därmed inte har ett bibliotek av bilder tillgängligt. Mrr.

2 svar på ”Torsdagskväll med muffins och magdans

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *